Készen áll arra, hogy iskoláját vagy oktatási intézményét a jövőbe vezesse?

Hangtechnikai szakembereink örömmel mutatják meg az utat

 

Bár a modern technológia az osztálytermekben nem helyettesíti a tananyagot, egyértelműen elősegíti az interakciót és a dinamikát az osztályban. A MONACOR iskoláknak szánt telepített hangrendszereket tartalmazó megoldásai lehetővé teszik a tanárok számára, hogy olyan digitális oktatási környezetet teremtsenek, amely megfelel a mai kor technikailag fejlettebb tanulói elvárásainak és követelményeinek, és ezáltal fokozza a tanulók aktivitását és az oktatás hatékonyságát.

 

 


 

Ez az, amit elvárhat tőlünk:

 


Tervezés és tanácsadás: Komplex projektet tervez? Szakértőink Önnel együtt tervezik meg a tökéletes megoldást.  

 


Telepítés és üzemeltetés a helyszínen: a professzionális hangtechnikai telepítők országos hálózatával együtt átfogó technikai támogatást nyújtunk az iskoláknak, az intézmények fenntartóinak és az egyetemeknek.

 


Mindent egy forrásból: megbízható és könnyen használható PA megoldásokat dolgozunk ki, amelyek a kábelektől a hangszórókig a keverőktől az erősítőkig mindent tartalmaznak. Így értékes időt spórolhat meg magának, és a lényegre koncentrálhat.

 

 

Szeretne többet megtudni az iskolák és oktatási intézmények számára készített megoldásainkról?

 

Hangtechnikai megoldásokat keres iskolája, egyeteme vagy oktatási intézménye számára? Csak adja meg adatait, és a MONACOR csapat egyik tagja felveszi Önnel a kapcsolatot: kötelezettség nélkül és ingyenesen.

 

 

Az Ön által továbbított adatokat a törvényi előírásoknak megfelelően a legnagyobb körültekintéssel kezeljük. Az információkat nem továbbítjuk illetéktelen harmadik feleknek! Csak akkor dolgozzuk fel és használjuk fel az Ön személyes adatait, ha az szükséges a megkereséshez.

 

A pandémia felgyorsítja a digitalizációt. 

 

A COVID-19 járvány egyértelműen megmutatta, hogy az iskolák és a tanárok gyakran nincsenek felkészülve a digitális tanulás kihívásaira. Az auditív órák szempontjából elengedhetetlen, hogy az iskolák megfelelő felszereléssel rendelkezzenek megfelelő digitális eszközökkel. Gyakran előfordulhat, hogy az iskolák további forrásokat igényelnek a digitális eszközökkel való megfelelő felszerelés érdekében. 

 

 

 

 

 

Hogyan alkalmazzuk a PA rendszereket az osztályteremben?

Az MKS-232/WS PA hangszórókkal az egész osztályt lefedő PA rendszert lehet biztosítani. A kétutas hangszórók kiváló minőségű hangot biztosítanak, amely a helyiség minden ülőhelyén garantálja a legnagyobb beszédérthetőséget.

A kompakt és rendkívül helytakarékos SA-160BT mini-erősítő 60 W-os kimenettel rendelkezik, amely két csatornára van elosztva, és lehetővé teszi a vezeték nélküli adatátvitelt Bluetooth-on keresztül. Az egyes összetevők egyszerű és intuitív működésének köszönhetően bármely felhasználó könnyedén tudja működtetni a rendszert.

 

 

 

Az oszlopos hangszórók pontos hangsugárzást biztosítanak az előadótermekben 

 

Az ETS-360TW/WS csúcskategóriás oszlopsugárzók hihetetlenül dinamikus és kiegyensúlyozott hangzással bírnak, bármilyen hallgatási helyzetben biztosítják a lehető legnagyobb beszédérthetőséget, és így lehetővé teszik a koncentrált figyelmet akár több órán keresztül is.

A pontos hanglesugárzás és a zenére optimalizált frekvenciatartomány miatt az ETS-360TW/WS oszlopsugárzó sokoldalú felhasználásra alkalmas: előadásokhoz, kerekasztal-beszélgetésekhez, valamint háttérzeneként partikhoz is. Szükség esetén vezeték nélküli kapcsolatot is létre lehet hozni egy laptop és az audiorendszer között a WSA-10BT Bluetooth audiovevő segítségével. A jel erősítésének utolsó lépéseként a PA-1414MX előerősítő és a PA-2240 erősítő biztosítja a szükséges hangerőt.

 

 

 

 

© Képek forrása: LIGHTFIELD STUDIOS | contrastwerkstatt