Információk

Találatok száma: 4

Rendezési szempont

A FLAT-M100 aktív monitor hangsugárzó rendszerrel az IMG STAGELINE tökéletes megoldást kínál a kisebb – 1 m2 és 9 m2 közötti – színpadokra, pl. bárokban és kisebb klubokban tartandó előadásokra. Kompakt kialakításnak köszönhetően hatékonyan bővíti ki a zenészek és szóló előadók lehetőségeit. Annak ellenére, hogy a monitorrendszer kevés helyet foglal el a szállítás során és a színpadon egyaránt, a megszólaltatott hangban ez egyáltalán nem érezhető, így az rendkívül tiszta és erőteljes.

05.12.2019

Szakmai ártalom, hogy mihelyt belépek egy helyre, ahol valamilyen zene szól, egyből a hangszórókat keresem. Így volt ez a Hotel Yachtban is, ahol legnagyobb örömömre a mi általunk forgalmazott Monacor hangrendszerből hallatszott a zene. Nem is csoda, Magyarországon nagyon sok helyen használják megelégedettséggel termékeinket.

16.12.2019

A Monacor meghódította Magyarország legmagasabb pontját. Mindenki meggyőződhet róla, aki ellátogat a Kékestetőn lévő adótorony tetején elhelyezkedő hangulatos kávézóba, ahol a szemet kápráztató panorámán túl az ellenállhatatlan minőségű háttérzene a Monacor ESP-232/WS hangszórójából szól.