Információk

Találatok száma: 22

Rendezési szempont
26.04.2022

Értékesítő kollégát keresünk

A mindennapi teendőink mellett már alig jut időnk az új partnerek után menni, valamint a meglévő partnereinkkel is sokkal szorosabbra fűznénk a kapcsolatunkat, de ehhez szükségünk van a te közreműködésedre is.

07.04.2022

Végre itt vannak a Monacor 2022-es katalógusai!

09.02.2022

Hangszóróbolt.hu – Tökéletes hangzás a Szondi utcában

Valamikor a rendszerváltás után nem sokkal Herczeg Miklós vette át az üzlet működtetését, ezzel együtt jelentősen megnövelte a korábbi márkabolt kínálatát.

20.01.2022

A bolt ötlete egy szilveszteri összejövetelen fogalmazódott meg, majd alig telt el egy hónap és a vállalkozás elindult és azóta is működik.

26.10.2021

Markó Bt. és a betartott ígéretek

A bajai piac, a kiskunfélegyházi focipálya hangosítása, a bácsbokodi, az eleki vagy éppen a bácsalmási művelődési ház teljes hang- (és utóbbi esetében) fénytechnikai kivitelezése... Csak néhány azon referenciák közül, amelyek a bajai Markó Bt. nevéhez fűződnek.

14.10.2021

“Azért vagyunk, hogy segítsünk minden hozzánk betérőnek, ha problémája támadt a hang és fénytechnika terén” - ez a mondat fogadja az Amberg Audio weboldalára látogatót és a tulajdonossal, Amberg Szilveszterrel beszélgetve meg is győződhetünk arról, hogy ebben semmi túlzás nincs.

12.10.2021

ÚJDONSÁG A MONACORNÁL!

Ügyfeleink visszajelzései alapján szembesültünk azzal, hogy sok esetben nem csak 1 vagy 2 zóna teljesítményét kell kiterjeszteni, hanem esetenként akár 4-5 zónáét is.

Ezért is fejlesztettük ki a PATL-105-öt, ami már 5 transzformátorral rendelkezik egy dobozban, ezáltal akár egy 5 zónás 100V erősítő összes zónájának kimenő teljesítményét meg tudjuk növelni további végerősítők beiktatásával.

09.07.2021

Örömmel tapasztaltuk, hogy Tihany egyik legszebb panorámájú éttermében, az Echo étteremben is Monacor hangredszer biztosítja a hangot.

Legyen szó koncertről, online színházi előadásról vagy digitális iskolai megoldásokról, a profi hangzás minden esetben nélkülözhetetlen.

07.05.2021

Egy rendezvény sikeréhez nagyban hozzájárul annak technikai és infrasturturális felkészültsége.

Online konferenciák esetében pedig a megfelelő hangtechnika jelentősége hatványozódik.

29.04.2021

𝐕𝐄𝐑𝐓-𝟏𝟐 a Monacor új oszlopos hangrendszere!

14.04.2021

Telepített hangrendszereink lehetővé teszik, hogy mind az otthoni, mind a tantermi oktatás a 21.századnak megfelelő színvonalon folyjon.

12.04.2021

Az elmúlt időszak rávilágított az oktatási intézmények digitális felkészültségének hiányosságaira.

A MONACOR kimondottan iskoláknak szánt, telepített hangrendszereket tartalmazó megoldásai lehetővé teszik egy olyan digitális oktatás megteremtését, amely megfelel a 2021-es elvásároknak.

13.10.2020

A HD-1TEST HDMI-TESZTER kifejezetten a telepítőknek és a gyártóknak készült a HDMI és DVI eszközök tesztelésére.

23.09.2020

A digitális zenelejátszás és stream-elt tartalmak miatt a zene egyre inkább elszakad a fizikai hanghordozóktól.

A mai gyerekek pedig már egy CD-t fogva is csodálkoznak, hogy mi ez. Halott hát az analóg zene? Korántsem!

18.09.2020

Aki szerelt már hangrendszert, biztosan ismeri azt az érzést, amikor már majdnem összeáll a kép, de egyetlen apró kiegészítő még kellene a működéshez...

14.09.2020

A MONACOR PA-900 évek óta a telepítők kedvence. Partnereink 2007 óta több, mint 27.000 PA-900 erősítőt telepítettek különféle projektekbe.

08.09.2020

Mindenki hallott már a vízálló hangszórókról. De mi a helyzet a labdaálló hangszórókkal? 

Az iskolai tornatermekben és sportpályákon sokszor elvárás a hangtechnika megléte, de akarva, akaratlanul erős mechanikai hatások érhetik a teremben lévő eszközöket, köztük a hangfalakat is.

A FLAT-M100 aktív monitor hangsugárzó rendszerrel az IMG STAGELINE tökéletes megoldást kínál a kisebb – 1 m2 és 9 m2 közötti – színpadokra, pl. bárokban és kisebb klubokban tartandó előadásokra. Kompakt kialakításnak köszönhetően hatékonyan bővíti ki a zenészek és szóló előadók lehetőségeit. Annak ellenére, hogy a monitorrendszer kevés helyet foglal el a szállítás során és a színpadon egyaránt, a megszólaltatott hangban ez egyáltalán nem érezhető, így az rendkívül tiszta és erőteljes.

05.12.2019

Szakmai ártalom, hogy mihelyt belépek egy helyre, ahol valamilyen zene szól, egyből a hangszórókat keresem. Így volt ez a Hotel Yachtban is, ahol legnagyobb örömömre a mi általunk forgalmazott Monacor hangrendszerből hallatszott a zene. Nem is csoda, Magyarországon nagyon sok helyen használják megelégedettséggel termékeinket.

16.12.2019

A Monacor meghódította Magyarország legmagasabb pontját. Mindenki meggyőződhet róla, aki ellátogat a Kékestetőn lévő adótorony tetején elhelyezkedő hangulatos kávézóba, ahol a szemet kápráztató panorámán túl az ellenállhatatlan minőségű háttérzene a Monacor ESP-232/WS hangszórójából szól.

Láthatatlan gyilkos. A sajtó így keresztelte el a szénmonoxidot, és ez nem egy blikkfangos bulvárcím. A CO gáz ugyanis valóban láthatatlan, mi több színtelen, szagtalan, ízetlen, érzékszerveinkkel nem észlelhető anyag, ellenben bizonyos dózisban halálos méreg is lehet!