Hangszóróbolt.hu – Tökéletes hangzás a Szondi utcában

09.02.2022

 

Hangszóróbolt.hu – Tökéletes hangzás a Szondi utcában

Herczeg Miklós, a Hangszóróbolt.hu Kft. ügyvezetője végzettsége szerint kommunikációtechnikai mérnök, azaz minden olyan eszköz érdekli, mi több, érti is a működését mindennek, ami hangot vagy képet közvetít.

Persze, irányultságán nincs mit nagyon csodálkozni, mivel szülei családi vállalkozásban Videoton márkaboltot üzemeltettek. Adott volt tehát a fiatalember pályaválasztása, és adott volt a megélénkülö gazdasági környezet, amelyben egyre-másra nyíltak a plázák, a szórakozóhelyek és az otthonokban is egyre inkább elterjedt a házimozi rendszer.

Valamikor a rendszerváltás után nem sokkal Herczeg Miklós vette át az üzlet működtetését, ezzel együtt jelentősen megnövelte a korábbi márkabolt kínálatát. A Hangszóróbolt – amely már csak nevében kizárólag hangszóróbolt – portfóliójában részben a Monacor termékpalettájából származó alkatrészek, fény- és hangtechnikai kiegészítők, kábelek, használt és új termékek, a hangtechnikai berendezések javítása szerepel.

A Budapest-szerte ismert üzlet törzsvásárlói zömében magánszemélyek – köztük az ország egyik legsikeresebb dj-je, akinek házimozi rendszerét épp most építi ki Herczeg Miklós csapata –, de a közintézmények, szórakozóhelyek, gyártóegységek is nagy számban kérnek tőlük ajánlatot létesítményeik komplett hangosítására.